NOVINKY

arr3Vánoční přáníVšem našim zákazníkům přejeme krásné a klidné prožití Vánočních svátků !  Macmodel Team... arr3Prodejna otevřenaProdejna otevřena ještě tuto sobotu a neděli.Pozor však v sobotu do 16.00 v neděli 23.12 jen do... arr3MatchboxOriginál modely Matchbox, více než 100 modelů Matchbox původem z rodné Anglie skladem na prodejně od... arr3FerrariFerrari, pěkná řádka kvalitních modelů Ferrari, měřítko 1:43, materiál kov, balení blistr za 390,-,... arr3Modely policejních autNěkolik modelů policejních aut pro pamětníky. Varianty Veřejná bezpečnost, VB, Policie, ruční práce,... arr3Stavebnice 706 trambusSada stavebnic legendárního československého nákladního auta Škoda 706 v měřítku 1:43. Materiál... arr3Modely BMWV novinkách modely BMW v měřítku 1:18 od výrobce Paragon, kvalita velmi dobrá, cena od tohoto... arr3Modely Hasičských autNová zásilka modelů hasičských aut série Atlas, měřítko 1:72,balení vitrínka + papírový přebal.... arr3Modely autobusůNová zásilka autobusů v měřítku 1:72 z edice Atlas, materiál kov, balení podstavec a papírová... arr3Nový webVážení zákazníci, řada nových předpisů nás donutila změnit základní strukturu našich...

KONTAKTY

Macmodel - Království autíček
Benediktská 1030/9
110 00 Praha 1
tel: +420 224 827 818
napište nám

Setkání sběratelů modelů a fugurek v Praze


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů